Sporočilo upanja
Osebna rast

Sporočilo upanja

Posredujem ti film Sporočilo upanja s slovenskimi podnapisi. Naj te navdihne, da bi na čim več stvari, situacij in priložnosti, ki ti pridejo na pot v življenju, pogledal-a s srcem.

Inštitut HeartMath je ugotovil, da človeško srce ustvarja okrog nas elektromagnetno polje, ki ima premer več kot pol metra in je pet tisočkrat močnejše od magnetnega polja naših možganov.

Človeško srce ima sposobnost spremeniti električno in magnetno polje v naših telesih v tem “fizičnem” svetu. Ko prižgemo ljubezen, radost, hvaležnost in sočutje v svojem srcu, se naše magnetno polje močno okrepi ter vpliva na nas, na vsa živa bitja okoli nas, na Zemljo in na celotno Vesolje.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika