Osebna rast

Susan Boyle in njene otroške sanje o pevski karieri

Vsakdo od nas je imel svoje otroške sanje, kaj bi rad postal, ko bo odrasel. Nekateri sledijo svojim sanjam, drugi zaradi spleta različnih okoliščin spet ne.

In potem pride nekdo v naše življenje, ki nam pokaže, da ni potrebno, da bi naše otroške sanje umrle – da jih lahko še vedno živimo in jih ustvarimo. Le odločiti se moramo in slediti svojemu srcu. Pri tem ni važno koliko let imamo, kakšna je naša izobrazba, zakonski stan, dohodki … pomembno je ali smo pripravljeni slediti svojemu notranjemu vodstvu in svojemu srcu.

Susan Boyle je 47 letna samska angleška gospodinja, ki živi sama s svojim mačkom z imenom Pebbles. V 47 letih življenja je ni nihče poljubil, nihče opazil, a vseeno je globoko v srcu nosila svoje otroške sanje – postati uspešna pevka.

Omenjena angleška gospodinja je pred dnevi nastopila v TV shovu “Britain’s Got Talent!”. Ko je prvič prišla na oder, ni nihče verjel v njene sanje ali z drugimi besedami – nihče ni verjel vanjo, saj s svojo pojavo ni izgledala kot zvezda. Pravzaprav, če dobro pomislimo, pogosto ljudi presojamo zgolj na podlagi zunanjega videza, obleke, pričeske … pozabimo pa na človekovo nevidno bistvo.

In potem je … Susan odprla usta in zapela. V tistem trenutku je dvorana, vključno s strokovno komisijo obnemela in celo večno neizprosni Simon Cowell je pokazal iskreno navdušenje. Kako je vse skupaj potekalo in kakšno navdušenje gledalcev in komisije je sledilo, pa si lahko ogledaš v videu.

Dovoli si še naprej slediti svojim sanjam!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika