Zdravje

Tam, kjer je volja, tam je pot

Arthur Boorman je ameriški vojni veteran, ki se je kot padalec boril v Zalivski vojni. Zaradi neštetih skokov s padalom si je poškodoval hrbtenico in kolena. Zdravniki so mu povedali, da nikoli več ne bo hodil okoli brez pomoči. Arthur je to sprejel kot dejstvo in to je bila njegova »resnica« za dolgih 15 let. V tem času se je zelo zredil in praktično že odnehal ter se vdal v svojo usodo.

Ni mogel hoditi in teči in vsi inštruktorji joge so ga zavrnili. Razen enega … Diamond Dallas Page je verjel vanj. Arthur je začel opravljati različne joga vaje in kljub številnim padcem ni odnehal in je pogumno vztrajal. Korak za korakom je začel izgubljati telesno težo, postal bolj gibljiv, vedno manj je uporabljal bergle in … na koncu tudi znova shodil. A ne le to – lahko je znova začel teči.

Več si lahko ogledaš v zgornjem videu. Zapomni si – nikoli ne verjemi ljudem, ki ti bodo rekli, da nečesa ne zmoreš, da je pretežko, nemogoče ipd. Ti to zmoreš, kajti tam, kjer je volja, tam je pot. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika