Srčni uspeh

9.90 

E-knjiga SRČNI USPEH je neke vrste nadgradnja in nadaljevanje dveh avtorjevih knjig Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe.

Obe knjigi sta pri bralcih naleteli na ugoden odziv in ponujata marsikateri odgovor, zakaj se nam v življenju dogaja, kar se nam in kako zelo je pomembno, da v vseh življenjskih situacijah zaupamo sebi ter sledimo svojemu srcu in srčnim željam.

Robert Goreta: SRČNI USPEH

Število strani: 38 – Format: 21 x 30 cm (A4)
Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Pomembno! E-knjiga SRČNI USPEH ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

Kategorija:

Opis

KAKO ODKRIJEMO PRAVI USPEH, KI SE ZAČNE ZNOTRAJ NAS?

E-knjiga SRČNI USPEH je neke vrste nadgradnja in nadaljevanje dveh avtorjevih knjig Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Obe knjigi sta pri bralcih naleteli na ugoden odziv in ponujata marsikateri odgovor, zakaj se nam v življenju dogaja, kar se nam in kako zelo je pomembno, da v vseh življenjskih situacijah zaupamo sebi ter sledimo svojemu srcu in srčnim željam.

Da bi v življenju naredili odločilen korak naprej na svoji življenjski poti, da bi se znali soočiti z vsemi izzivi, problemi, težavami, preizkušnjami, ki nam (ne)hote pridejo na pot, moramo najprej predvsem spoznati same sebe, kot tudi delovanje sveta, okolice, v kateri živimo.

Sodobni trend življenja, ki je predvsem materialistično naravnan, nas je oddaljil od narave, vesolja, naravnih ciklov. Ljudje smo v vsakodnevnem pehanju za »uspehom« (vsak bralec/ka naj si po svoje definira uspeh) dobesedno postali hodeči roboti. Vedno bolj zaupamo in verjamemo vsemu, kar nam povejo mediji širokega obveščanja, od radia, TV, filmov, oddaj, do sodobnih internetnih medijev.

Človek je v tem hitenju kar pozabil nase, se pozabil ustaviti, se skloniti in poduhati cvetlice, ki mu rastejo na tej poti življenja. Sodobni ljudje ne živimo sproščeno, temveč vse bolj dirkamo skozi svoja življenja, gledamo samo en ali dva dneva vnaprej, sploh se ne ustavimo, da bi razmislili o sebi, svojih željah, čustvih, pričakovanjih, sanjah …

Ljudje delamo tako kot to počnejo vsi drugi, kar nam rečejo drugi, kar zasledimo v medijih, časopisih in na internetu. V vsej tej »dirki« pozabimo razmisliti, ali je vse to, kar nam ponujajo v branje množična občila, resnica, ali pa gre zgolj za zavajanje množic.

V prvem delu e-knjige boste našli nekaj razmišljanj in informacij o sodobnem svetu, ki jih ne boste zasledili v vsakodnevnih novicah v množičnih občilih. Marsikatera informacija se vam bo morda zdela malo za lase privlečena, a nič ne de – včasih se ravno v tistem, kar je najbolj čudno in nenavadno, skriva velika resnica.

Informacije, ki so v prvem delu e-knjige, niso tu zato, da bi vas zastrašile, temveč zato, da bi dobili malo širši vpogled v svet, v katerem živimo, da bi se znali bolj povezati s samim seboj, z naravo in s celotnim vesoljem. Vsi ljudje in vsa živa bitja smo povezani med seboj, bolj kot si mislimo in bolj kot si sodobna znanost upa priznati.

V drugem delu e-knjige, ki je predvsem delovni zvezek, je zbranih 19 vprašanj, ki vam utegnejo spremeniti življenje. S pomočjo teh vprašanj boste predvsem bolje spoznali same sebe, svoje misli, čustva, želje, cilje – skratka, bolj boste začeli zaupati in verjeti v same sebe in v svoje neskončne potenciale.

Človeška bitja, ne glede na rasno in versko pripadnost, ne glede na družbeni in finančni status – smo ustvarjeni za čudovite dosežke na kateremkoli področju življenja – smo (so)ustvarjalci svoje resničnosti, življenja in okolice, v kateri bivamo.

Vsa živa bitja (ljudje, rastline, živali …) smo med seboj povezani, vzajemno delujemo kot zaključen organizem, kot celota. Svet – in življenje v njem – je ravno toliko prijazen, kot si mi dovolimo, da je. Ustvarjanje boljšega in lepšega jutri se začne s sprejemanjem in z ljubeznijo, tako do samih sebe kot tudi do ostalih živih bitij.

Naj vam bo ta mala e-knjiga kot vodnik, učbenik, svetilnik in opornik na vaši poti življenja.

VSEBINA E-KNJIGE

KAZALO
UVOD
KAKO ODKRIJEMO PRAVI USPEH, KI SE ZAČNE ZNOTRAJ NAS?
19 VPRAŠANJ, KI VAM UTEGNEJO SPREMENITI ŽIVLJENJE
ŠE NEKAJ BESED O AVTORJU E-KNJIGE SRČNI USPEH
IZOBRAŽEVANJA ZA ODLIČNOST NA VSEH PODROČJIH ŽIVLJENJA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Srčni uspeh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica

Kategorije izdelkov