Življenje je posebno
Življenjski slog

Tvoje življenje je posebno

Ko umrem, bom šel na posebno mesto. Vendar bom poskrbel, da bo moje življenje posebno dokler sem še tukaj.

Payne Stewart, profesionalni igralec golfa

Vsako življenje je posebno na svoj način. Moje, tvoje … od kogarkoli. Nikoli si ne dovoli, da bi nekaj »odlašal-a« na jutri, češ jutri bo še (ena) priložnost. Zaživi v tem trenutku, brez »če«, »ampak«, »ko«, »ne znam«, »ne zmorem«, »nisem dovolj« … saj veš, brez vseh izgovorov, ki se ti prikradejo v misli, ko je potrebno nekaj storiti.

Nikoli ne veš koliko teh »posebnih trenutkov« še imaš na voljo, zato jih preživi polno. Bodi 100 % prisoten v tem, kar trenutno počneš. Čuječnost je tista, ki ti lahko pomaga, da ne živiš v preteklosti ali v neki upajoči prihodnosti, temveč v čudoviti sedanjosti. Vse, kar imaš na voljo je sedanji trenutek in to, kar v tem trenutku počneš.

Ko bereš ta moj zapis, bodi polno prisoten-a, ne razmišljaj o tem kaj vse moraš še danes postoriti ali kam še iti, naj bo ta trenutek, ko bereš ta zapis res VSE, kar v tem trenutku delaš.

Naredi si vsak trenutek poseben, drugačen, polno ga začuti in občuti in prepričan sem, da boš kmalu opazil-a spremembe v tvojem življenju. Razmišljal-a boš drugače, čutil-a drugače in korak za korakom se bodo začele dogajati subtilne spremembe, kar bo vodilo do tega, da se boš nekega dne zbudil-a in si dejal-a: »Da, moje življenje je res posebno!«

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

912 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK


Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in
e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

e-novice-korak-naprej-darila