Prijaznost
Retorika

Učinek prijaznosti ali kako podeliti dobro delo naprej

Naj spodnji video kar sam spregovori in ogreje tvoje srce in duha! 🙂 Prijaznost je kot bumerang – vedno se vrne nazaj k tebi, zato vsak dan spontano, iz svojega notranjega vzgiba, naredi kakšno dejanje prijaznosti za drugo osebo.

Dejanja prijaznosti so neskončna … Lahko nekomu pošlješ SMS in mu tako polepšaš dan ali pa to osebo pokličeš po telefonu. Nekomu lahko pošlješ navdihujoč e-mail, saj morda ravno v tem trenutku potrebuje spodbudo. Natakarico ali natakarja lahko presenetiš z malo večjo napitnino kot običajno. Lahko tudi pomagaš komu nesti vrečke, mu podeliš objem, nasmeh … še tako majhno dejanje prijaznosti šteje.

P.S. In seveda se spomni biti prijazen-a tudi do sebe! 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

912 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK


Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in
e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

e-novice-korak-naprej-darila