Nick Vujicic
Osebna rast

V življenju je še nekaj več …

Prijateljica mi je pred dnevi posredovala video v katerem Nick Vujičič poje pesem SOMETHING MORE.

Nekako »po naključju« mi je uspelo najti na YouTube tudi posnetek, kateremu je ena dobra duša dodala podnapise, tako da se lahko tudi prebere kaj Nick govori in poje.

Prepričan sem, da te bo ogled videospota navdušil in da si boš v bodoče v življenju upal-a več ter zaživel-a svoje sanje in prisluhnil-a svojemu srcu. Ne glede na to v kakšni življenjski situaciji ali preizkušnji se trenutno nahajamo, vedno obstaja pot, da le-to presežemo in naredimo korak naprej.

Vedno se velja spomniti, da je življenju res še nekaj več in da mi vsi nismo le fizično telo, temveč da smo brezmejni, neskončni in vsemogočni. Mi smo »vse«, čeprav se kdaj pa kdaj počutimo kot »nihče«. Tudi v »temni noči duše« so blagoslovi, le prepoznati jih moramo in prisluhniti samemu sebi, svojim občutkom, srcu in duši.

Uživaj v poslušanju in gledanju videoposnetka, podeli ga naprej s prijatelji in se spomni – V življenju je še nekaj več …

Naj te spremlja obilje ljubezni in vsega dobrega! 🙂

P.S. Če se morda v tem trenutku sprašuješ kako naprej v življenju in kako najti moč, pogum in upanje – v moji knjigi Srčne zgodbe so objavljene številne resnične življenjske zgodbe, ki te utegnejo navdihniti in ti pokazati, da je mogoče vse, ko verjamemo vase in se zavemo kdo v resnici smo.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika