Valovna genetika
Zdravje

Valovna genetika

Petar Garjaev, doktor biologije iz Rusije pravi da lahko naredi zdravilo proti AIDS-u, ptičji gripi oz. katerikoli drugi bolezni. Toda zdravilo bo delovalo le za eno osebo. Zakaj? Več boš izvedel-a v spodnjem videu.

To, kar razvija dr. Garjaev, je le majhen delček znanja, ki že obstaja v svetu in ki je skrito pred javnostjo. Proti dr. Garjaevu se vodi prava kampanja »utišanja«, ki prihaja iz tujine (ZDA). Preganjajo tudi G.I. Šipova genialnega fizika, v grob pa so spravili tudi A. E. Akimova (tvorca teorije torznega polja).

Skratka, znanje kako pozdraviti marsikatero »neozdravljivo« bolezen že obstaja. Takšni »pionirski« poskusi kot jih izvaja dr. Garjaev so le vrh ledene gore, saj če je verjeti dr. Stevenu Greeru (The Disclosure Project), je raven tehnologije v raznih »neobstoječih podtalnih« organizacijah še precej, precej bolj napredno.

 

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika