Prijazno dejanje
Osebna rast

Verjameš v moč prijazne misli?

Verjameš, da si lahko vsak izmed nas in vsi skupaj zamislimo boljši svet? Naredimo to skupaj, saj je energija združenih misli še toliko močnejša.

V trenutku enakonočja – v soboto 20. marca ob 18.32 uri za kratek čas pomisli na nekaj tebi in svetu PRIJAZNEGA.

Ob prijazni misli lahko tudi posadiš kakšno rastlino, zapoješ, se zahvališ, sam-a ali v skupini moliš, meditiraš, skratka počni to, kar ti je najbližje.

Moj predlog, na kaj pomisli in si reci ob 18.32 uri v soboto, 20. marca 2010, je sledeči – Rad-a te imam. Hvala. 🙂 Tako zelo preprosta je ta misel, a hkrati zelo mogočna in ozdravljajoča. Večkrat, ko boš pomislil-a nanjo, več čudežev se bo dogajalo v tvojem življenju.

P.S. Povsod po svetu nastopi enakonočje v istem trenutku, ob različnih urah glede na časovni pas; takrat nastopi pomlad na severni polobli oz. jesen na južni polobli.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika