Vseprežemajoča zavest
Osebna rast

Vseprežemajoča zavest

Vabim te, da si vzameš malo več kot 16 minut časa in si ogledaš odličen govor Sadhguruja Jaggi Vasudeva o tem, kako je doživel osebno preobrazbo in je v malo več kot eni uri sedenja v tišini ozdravil tudi več let trajajočo astmo in zlomljen členek na nogi, ko je vstopil v čisto zavest.

Govor je bil posnet leta 2009 na konferenci TED Indija v Mysoreu in je vsekakor govor katerega se splača pogledati večkrat in se spomniti, da tisto, kar celo življenje iščemo zunaj sebe, dejansko obstaja znotraj nas. Ko prebudimo svoj ev-občutek in ga vpletemo v našo vsakdanjost, postane naše življenje drugačno – bolj radostno, ljubeče, lahkotno in igrivo. Začnemo več opazovati v stanju brez misli in se čudimo okolici kot majhen otrok.

1. del

2. del

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

975 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

sunwarrior

mimijumi