Človeška imaginacija
Osebna rast

Vzrok vsega, kar je

Ničesar ni v fizičnem svetu, kar bi bil vzrok. Vzrok, vir si TI. Tvoja zavest, tvoja čudovita človeška imaginacija – to premika tvoje telo in to premika svet.

Neville Goddard

Spomni se, kdo resnično si. Zavedaj se kje tiči vzrok in našel-a boš pravo rešitev v pravem trenutku. Dovoli si sprejeti vsa darila Vesolja, navdušeno živeti, se radostiti in se iz srca smejati. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

1 komentar

Klikni tukaj in objavi komentar

  • Vse kar sem prebrala, predelala je super in, res se iz tega veliko naučimo, če le gledamo s pravimi očmi in kot pravi Robert s srcem.
    Hvala Robert, za ve tvoje objave, lepe čiste misli, za vso tvojo nesebično pomoč, ki jo skozi objavo daješ nam vsem. Meni si SUPER! HVALA TI!

Spremljaj me na omrežjih

862 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!