Molitev
Osebna rast

Zanimivi molitvi za obilje in glasbeno ustvarjanje

Med pregledovanjem starih e-mailov sem zasledil tudi tile dve zanimivi molitvi oz. afirmaciji. Ker utegneta še  komu koristiti in mu priti prav v življenju, ju delim s teboj na blogu.

Molitev Paramhanse Joganande za obilje: “Gospod, ti mi daješ vse, kar potrebujem. Naj Tvoje obilje teče skozi mene. Ti si moje bogastvo, zato sem tudi jaz sam bogat. Tvoje je vse, kar obstaja. Jaz sem Tvoj otrok. Vse, kar je Tvoje, je tudi moje.”

Molitev Josepha Murpya za glasbeno ustvarjanje: “Bog je izvrstni glasbenik. Sem božji instrument in kanal. Božja navzočnost se skozme pretaka kot harmonija, lepota, veselje in mir. Neskončna navzočnost in sila igrata skozme večno melodijo ljubezni. Igram melodijo božanskega. Navdih dobivam z višav. Od tam prihajajo veličastni zvoki in mi razkrivajo harmonijo Boga.”

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika