Darilo si ti
Retorika

Zavedaj se, da si darilo

Začni se globoko v svoji duši in srcu zavedati, da si darilo ljudem, katerim vstopiš v življenje. Morda tega v tem trenutku še ne prepoznaš ali pa ne čutiš, toda resnično si darilo – darilo sebi, darilo drugim, darilo svetu, darilo vesolju.

Skleni, da boš povsod, kamorkoli greš in kamor te bo zanesla pot, oddajal-a pozitivno energijo, ljubezen, radost, srečo – skratka same čudovite energije. To lahko počneš na način, ob katerem sploh nihče ne bo vedel, da to počneš. Kako bi se svet spremenil, če bi v mislih neprestano imel-a naslednjo misel: »____________ (tvoje ime) ti si čudovito darilo. Rad-a te imam. Hvala.«

Ko srečuješ in spoznavaš nove ljudi na svoji življenjski poti, ne misli več, da si premalo ____________ (sam-a vpiši, kaj), da bi bil-a vreden-a njihove pozornosti in ljubezni. To, da »si premalo ___________«, ti je že od zgodnje mladosti vcepila družba v tvojo podzavest, medtem ko ti Vesolje (Bog, Prasila …) sporoča drugo, povsem drugačno videnje.

Vesolje že od tvojega rojstva ve, da si čudovito darilo, in to resnico ti poskuša sporočiti preko različnih virov, sporočil, ljudi, situacij … Ne zatiskaj si več oči in ušes pred temi sporočili in ozavesti enkrat za vselej – Jaz sem darilo.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika