Življenje ponuja več
Osebna rast

Življenje ti ponuja več

To, kar ima življenje pripravljeno za nas, nikoli ni tisto, kar mislimo. Življenje nam ponuja več, kot si lahko predstavljamo.

dr. Frank J. Kinslow

Včasih misliš, da imaš vse “pod kontrolo”, a kar spomni se, kolikokrat si si želel-a eno stvar, dobil-a pa si čisto tretjo, na katero sprva sploh nisi pomislil-a in nato si se čudil-a neskončni modrosti vesolja. Ko si v stanju božanskega občutka, dovoliš tem mogočnim silam vesolja, da te vodijo po poti življenja v tvoje najvišje dobro.

Če pogledaš v naravo boš ugotovil-a, da v naravi ni ravnih linij in da se ti ni potrebno naprezati ter veslati proti toku življenja. Preko božanskega občutka se le uskladi s temi silami življenja, ki vedno delujejo v tvojo korist.

Let Go & Let God, pogosto pravijo preko luže. Mislim, da je to še najboljši “motivacijski” nasvet, ki ga lahko dobiš na poti življenja, da se bo tvoje življenje odvijalo brez odvečne borbe in prekomernega napora.

Zato vsak trenutek živi svoje življenje v božanskem občutku, tako lahkotno, radostno in igrivo kot jadra orel visoko na nebu. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika