Življenjski diamant
Osebna rast

Življenjski diamant je ponovno na voljo kot e-knjiga

Z veseljem ti sporočam, da je od 25. maja 2011 dalje knjiga ŽIVLJENJSKI DIAMANT ponovno na voljo, vendar kot e-knjiga (v elektronski obliki) v .pdf formatu, kar pomeni, da jo lahko bereš na računalniku po želji pa tudi natisneš.

Prednost e-knjige pred običajno knjigo je v tem, da preko iskalnika v trenutku najdete želeni pojem (besedo, misel), je bolj ekološka (ni porabe papirja) in seveda lahko vaje, ki so na koncu vsakega poglavja tudi natisnete (kar pri običajni knjigi ni mogoče) in jih večkrat rešite.

E-knjiga ŽIVLJENJSKI DIAMANT ima 279 strani A4 formata, v njej so številne navdihujoče zgodbe in vaje. Čeprav morda že imaš omenjeno knjigo v fizični obliki, je tudi kot e-knjiga zelo priročna zaradi možnosti takojšnega iskanja ključnih besed. Samo odtipkaš ljubezen in iskalnik ti že išče ključne stavke, ki vsebujejo to besedo. 🙂

Za naročilo e-knjige preprosto klikni TUKAJ.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika