korak-naprej-naslovna-slika

Brezplačne e-novice OSEBNA RAST

Zagotovi si svojo dozo inspiracije in motivacije!

Brezplačne e-novice OSEBNA RAST so s svojimi več kot 4.900 naročniki med najbolj branimi e-publikacijami s področja osebne in duhovne rasti ter motivacije v Sloveniji. Postani naročnik nanje tudi ti in si tako zagotovi vsakodnevno motivacijo in navdih.

POZOR! Naročniki na e-novice OSEBNA RAST dobijo poleg obveščanja o izidu najnovejših objav na blogu še ŠTEVILNA DARILA v obliki elektronskih knjig. A to še ni vse! Vsak naročnik na e-novice OSEBNA RAST dobi še posebno DARILO – 4 tedenski E-tečaj KORAK NAPREJ, katerega vrednost znaša 39,00 € – ti pa ga z naročilom na e-novice dobiš BREZPLAČNO!

Te zanima, kaj vsebuje brezplačni 4. tedenski tečaj? Postani naročnik – vpiši svoje podatke v obrazec na desni strani.

POMEMBNO! Po vpisu e-poštnega naslova v obrazec in kliku na Prijavljam se!, boš dobil e-poštno sporočilo za potrditev vpisa v bazo.

Ko bo na blogu objavljen nov članek, te bomo o tem obvestili preko e-pošte. Morda boš ravno v najnovejši objavi našel informacijo, ki jo že dolgo iščeš in ki te bo navdihnil.

Če boš objave na blogu pozorno prebral in nasvete prenesel tudi v svoje življenje, ti bodo le-ti pomagali pri tvojem osebnem razvoju, pri odnosih s partnerjem, kot tudi pri tvojem delu s strankami.

Z uporabo nasvetov boš prihranil veliko časa in denarja, izboljšal svojo samopodobo, komunikacijo, postal boš navdušen nad življenjem ter povečal delovno učinkovitost.

Teh pet e-knjig dobiš takoj po potrditvi prijave na e-novice OSEBNA RAST:

PRAVNO OBVESTILO (podrobneje o tem si preberi še tukaj)

S svojo potrditvijo privoliš, da boš redno prejemal e-novice z informacijami o naših novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o naših dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-novice privoliš, da analiziramo tvoje podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pri tem evidentiramo, kdaj naše e-novice bereš in na katere povezave v njih klikneš, ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so tvoji osebni interesi.

Pravna podlaga za to je tvoja privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Tvoji podatki se shranijo za dobo odnosa s teboj kot stranke. Svojo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličeš in se od e-novic odjaviš. Preklic lahko uveljaviš s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošlješ sporočilo na info@osebna-rast.com.

KAKO PRIDEM DO BREZPLAČNEGA E-TEČAJA »KORAK NAPREJ« IN BONUSOV – DARIL?

Naročnik lahko postaneš tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišeš v obrazec na desni in klikneš na Prijavljam se! Po potrditvi tvojega vpisa boš dobil e-poštno sporočilo s povezavo, kjer si lahko preneseš e-knjige na svoj računalnik, medtem ko boš e-tečaj KORAK NAPREJ dobival naslednje štiri tedne v svoj e-poštni predal.

POZOR! V primeru, da ne boš dobil e-poštnega sporočila za potrditev vpisa, je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da ti priporočamo, da pogledaš tudi tja. V primeru da, tudi tam ni e-poštnega sporočila pa si po vsej verjetnosti vpisal napačen e-poštni naslov, in v tem primeru te prosimo, da ga ponovno vpišeš – pravilnega seveda!

Spremljaj me na omrežjih

862 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!