Prikaz vseh 9 rezultatov

 • kot-clovek-misli-3d

  Kot človek misli

  8.30 

  James Allen nas v svojem najbolj znamenitem delu KOT ČLOVEK MISLI pripravi do razmišljanja, tudi tedaj, ko bi raje počeli kaj drugega. Pove nam, kako nas naše misli usmerjajo v dejanja. Pokaže nam, kako naše sanje spremeniti v realnost.

  James Allen: KOT ČLOVEK MISLI

  Število strani: 32 – Format: 21 x 30 cm (A4)
  Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Pomembno! E-knjiga KOT ČLOVEK MISLI ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • pesem-navdihni-me-3d

  Pesem, navdihni me

  12.90 

  PESEM, NAVDIHNI ME je zanimiva, poučna in navdihujoča pesniška zbirka. V njej je zbranih 77 motivacijskih in inspiracijskih pesmi. Vsaka od njih nosi svoje posebno sporočilo, zgodbo in navdih.

  • Število strani: 93 – Format: 21 x 30 cm
  • Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Pomembno! E-knjiga PESEM, NAVDIHNI ME ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • prebujenje-srca-in-duse-3d

  Prebujenje srca in duše

  12.90 

  Pesmi, ki se nahajajo v knjigi, so nastajale več kot 12 let. V vseh teh letih avtorjevega pesniškega ustvarjanja se je nabralo 99 različnih pesmi. Nekatere so ljubezenske, druge so motivacijske, tretje afirmacijske … vsaka pesem pa nosi svoje sporočilo.

  • Število strani: 114 – Format: 21 x 30 cm
  • Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Pomembno! E-knjiga PREBUJENJE SRCA IN DUŠE ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • Akcija! robertov-paket-e-knjig-2023

  Robertov paket e-knjig

  Original price was: 53.60 €.Current price is: 37.52 €.

  Ob nakupu ROBERTOVEGA PAKETA E-KNJIG boste dobili “v paketu” 4 odlične knjige, ki vas bodo na praktičen način popeljali naprej na vaši poti osebnostne in duhovne rasti, ljubezni, motivacije ter notranjega in zunanjega bogastva.

  ROBERTOV PAKET E-KNJIG

  Število e-knjig: 4 – Število strani: 734 – Format: 21 x 30 cm
  Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Ob nakupu e-knjig v paketu prihranite kar 30 % ali 16,08 €.

  Pomembno! ROBERTOV PAKET E-KNJIG ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, e-knjige berete s pomočjo Adobe Readerja in jih po želji natisnete na tiskalniku.

 • Akcija! paket-robertovih-pesmi

  Robertov paket pesmi

  Original price was: 25.80 €.Current price is: 12.90 €.

  ROBETOV PAKET PESMI je zanimiva, poučna in navdihujoča pesniška zbirka. V njej je zbranih 176 motivacijskih in inspiracijskih pesmi. Vsaka od njih nosi svoje posebno sporočilo, zgodbo in navdih.

  • Število strani: 207 – Format: 21 x 30 cm
  • Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Pomembno! ROBERTOV PAKET PESMI ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, pesmi berete s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • srcne-zgodbe

  Srčne zgodbe

  12.90 

  Knjiga SRČNE ZGODBE je že četrta knjiga slovenskega motivacijskega trenerja, predavatelja in pisatelja Roberta Gorete. V njej je zbranih dvajset resničnih zgodb slovenskih avtorjev o volji, pogumu in vztrajnosti. Ko jih boste prebrali, preprosto ne boste mogli dojeti, da tudi na sončni strani Alp premoremo toliko čudovitih in srčnih ljudi, ki so zmogli iti preko za marsikoga »nepremagljivo« težavo, oviro ali izziv.

  Robert Goreta: SRČNE ZGODBE

  Število strani: 183 – Format: 21 x 30 cm
  Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.

  Pomembno! E-knjiga SRČNE ZGODBE ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • tam-kjer-je-volja-tam-je-pot-2023

  Tam, kjer je volja, tam je pot

  11.90 

  V e-knjigi TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT boste našli odgovore na številna vprašanja, ki zadevajo vaše bodoče delo, cilje, motivacijo, kot tudi vaše življenjsko poslanstvo. Lahko si boste prebrali različne človeške modrosti in koristne nasvete o tem, kako se motivirati, kako si pravilno postaviti cilje in kako si najti delo, ki vas veseli.

  Robert Goreta: TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT

  Število strani: 157 – Format: 21 x 30 cm
  Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.

  Pomembno! E-knjiga TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • vec-das-vec-imas

  Več daš, več imaš!

  12.90 

  Knjiga VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! je knjiga, ki na zelo preprost in razumljiv način opisuje temeljne principe uspeha. Je več kot dobrodošel priročnik za vse, ki delujete na področju trženja, osebnostne rasti in uspeha. To je vsekakor knjiga, ki daje več ter prebuja darove v ljudeh in ustvarja zmagovalce na vseh področjih življenja!

  Robert Goreta: VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

  Število strani: 124 – Format: 21 x 30 cm
  Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.

  Pomembno! E-knjiga VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

 • Akcija! zivljenjski-diamant

  Življenjski diamant

  Original price was: 15.90 €.Current price is: 14.31 €.

  To je knjiga, ki prebuja najboljše v ljudeh! Robert Goreta je že v svoji prvi knjigi TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT predstavil svojo življenjsko zgodbo, ki je številne bralce do srca ganila, a obenem jih je tudi navdihnila ter jim prenesla sporočilo, da če je njemu uspelo, lahko tudi njim.

  Svojo življenjsko zgodbo je v novi knjigi še dopolnil in nam razkril dejstva o zakonih vesolja o katerih v preteklosti ni veliko vedel. Skozi njegove lastne izkušnje boste spoznali, kako je potrebno delovati, da v svoje življenje privabimo tisto, kar si želimo.

  Robert Goreta: ŽIVLJENJSKI DIAMANT

  Število strani: 269 – Format: 21 x 30 cm
  Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

  Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.

  Pomembno! E-knjiga ŽIVLJENJSKI DIAMANT ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.