Splošni pogoji

Splošni pogoji nakupa na spletni strani WWW.OSEBNA-RAST.COM

CENE, NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA

Vse navedene cene posameznih proizvodov so navedene v Evrih (EUR) ter so brez DDV-ja, saj nismo DDV zavezanec. Cene veljajo od 1. 5. 2018 do preklica.

Pri knjigah so stroški poštnine in pošiljanja že vključeni v ceno. Cenik vseh proizvodov se nahaja na www.osebna-rast.com/cenik/.

POSTOPEK SPREJEMA PRIJAV NA IZOBRAŽEVANJA

FIZIČNE OSEBE

Po prejetju vaše prijave vam e-pošti pošljemo predračun za plačilo kotizacije. Ko je kotizacija plačana, imate zagotovljeno prosto mesto na našem izobraževanju.

Račun za izobraževanje vam pošljemo po pošti, potem ko je seminar oz. tečaj že opravljen.

PRAVNE OSEBE

Po prejetju vaše prijave vam e-pošti pošljemo predračun za plačilo kotizacije. Ko je kotizacija plačana, imate zagotovljeno prosto mesto na našem izobraževanju.

Račun za izobraževanje vam pošljemo po pošti, potem ko je seminar oz. tečaj že opravljen.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nakupom ali dostavo knjig, smo vam na voljo na e-poštnem naslovu info@osebna-rast.com.

Za stranke poslujemo od PON do PET od 9.00 do 17.00 ure.

POSTOPEK NAKUPA PROIZVODOV

Ko vstopite v spletno knjigarno se vam bo pokazal seznam vseh knjig iz naše ponudbe. V primeru, da bi radi izvedeli več informacij o knjigi, ki je v naši ponudbi, kliknite na sliko knjige, nato pa se vam bo odprla ustrezna podstran z opisom knjige in možnostjo naročila le-te.

KAKO NAROČITE ŽELENE PROIZVODE?

Ob vsakem opisu knjige je zraven tudi gumb »Kupim e-knjigo (naslov e-knjige)!«. Če želite knjigo naročiti preprosto kliknite na  »Kupim e-knjigo (naslov e-knjige)!« in preusmerjeni boste na naročilnico, katero izpolnite z zahtevanimi podatki (vaš naslov, e-pošta, telefon) ter obvezno preberite še Pogoje poslovanja in odkljukajte Potrjujem prijavo z obveznostjo plačila in sprejemam Splošne pogoje poslovanja in nato kliknite na POŠLJI NAROČILO.

Nekaj trenutkov po kliku boste v vaš e-poštni predal dobili sporočilo potrditveno e-poštno sporočilo s povzetkom vašega nakupa. V roku 24 – 48 ur pa vam bomo na vaš e-pošti naslov poslali predračun za naročene izdelke.

KNJIGE

Potrošnik lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 14 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju in mora nato izdelek vrniti v nadaljnjem roku 14 dni od odstopa od nakupa. Lahko pa izdelek vrne v roku 14 dni od prejema izdelka in se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka in stroški poštnine) v roku 14 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

Nepoškodovano (normalna obraba) knjigo v enaki količini ter v originalni embalaži obvezno priložite račun in pošljite na naslov:

OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p.
Brezje 69a, 4243 Brezje

s pripisom “vračilo”. Poštnino vračila plača kupec. Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

E-KNJIGE

Potrošnik lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 14 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka) v roku 14 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

E-knjigo vam pošljemo po e-pošti in v kolikor je kupec ne more odpreti (za branje je potrebno imeti na računalniku nameščen Adobe Reader ali Foxit Reader) nam to sporočite na e-poštni naslov: info@osebna-rast.com,

Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj Spletne strani OSEBNA RAST se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na Spletni strani OSEBNA RAST so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj Spletne strani OSEBNA RAST si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

Več o naši Politiki zasebnosti in varstvu podatkov si lahko preberete tukaj.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@osebna-rast.com, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja Spletne strani OSEBNA RAST in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Želimo vam uspešno nakupovanje!

Robert Goreta in ekipa www.osebna-rast.com

Brezje, 22. 5. 2018.

Spremljaj me na omrežjih

850 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!