PRI NAS DELAMO S SRCEM IN PREBUJAMO VAŠE DAROVE!

red-rose

Poslanstvo motivacijsko – izobraževalnega podjetja OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. je odkrivanje talentov in darov v ljudeh, prebujanje ljubezni do sebe in do drugih, ter razvoj medosebnih odnosov in komunikacijskih veščin.

Ljudje s pomočjo naših izobraževanj razvijejo svoje umske, telesna in duhovne potenciale, si postavijo cilje in uresničijo svoje srčne želje. Obenem tudi bolj spoznajo samega sebe in odkrijejo, kaj si želijo delati in doseči v svojem življenju ali če povemo z drugimi besedami – ljudje na naših seminarjih odkrijejo svoje življenjsko poslanstvo in se navdušijo nad življenjem.

S sloganom ŽIVLJENJE JE IGRA SRCA želimo poudariti, da je potrebno v vsako dejavnost, v vsako nalogo, ki jo opravljamo, vnesti del sebe. Ko v svoje življenje in delovanje vnesemo tudi energijo srca, iskreno navdušenje, zaupanje, hvaležnost ter ljubezen, takrat smo sposobni prestavljati gore in razviti svoje potenciale do neslutenih možnosti.

KDO JE LASTNIK SPLETNE STRANI?

Lastnik Spletne strani OSEBNA RAST je podjetje OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p.

logo-osebna-rast-2023-12-600

Za vse dodatne informacije, naročila in predstavitve proizvodov in storitev, ki so naprodaj preko spletne strani smo na voljo na naslednjih kontaktnih naslovih:

OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p.
Brezje 69a, 4243 Brezje

Telefon: 051-605-717
E-pošta: info@osebna-rast.com
Spletna stran: www.osebna-rast.com

Za stranke poslujemo od PON do PET od 9.00 do 17.00 ure.

Davčni zavezanec: NE
Davčna številka: 40143996
Matična številka: 1724797

OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. je priglašen kot podjetnik pri Davčnem uradu Kranj Izpostava Radovljica pod opravilno številko 44-2570/02.