E-tečaj 7 korakov do bogastva

Robert Goreta: E-TEČAJ 7 KORAKOV DO BOGASTVA

e-tecaj-7-korakov-do-bogastŠtevilo strani: 15
Format: 21 x 30 cm (A4)

Vezava: je ni – e-knjiga
E-knjigo vam pošljemo po e-pošti.

Cena: E-tečaj brezplačno dobite za darilo ob nakupu katerekoli od naslednjih e-knjig:

Pomembno! E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

UVOD

E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA je v letih 2006 in 2007 izhajal preko ene izmed mojih spletnih strani. Naročniki so e-tečaj dobivali tedensko v svoj e-poštni nabiralnik.

Od prejemnikov e-tečaja sem dobil številne zanimive povratne informacije. Od vseh pa je najbolj izstopalo e-poštno sporočilo nekega gospoda, ki je dejal, da je potem, ko je naredil vajo v 1. koraku, takoj naslednji dan dobil v poštni nabiralnik nepričakovan ček, in da je prišlo do nakupa izdelka, ki ga je prodajal. Na-ključ-je? 😉

Čudeži se v našem življenju začenjajo dogajati, ko spremenimo svojo vibracijo, ko začnemo zaupati vase in v to, da se brezmejna zakladnica nahaja znotraj nas.

Naj vas omenjeni e-tečaj navdihne, da boste bolj začeli verjeti vase, v svoje sposobnosti, talente … ter boste tako s pomočjo neskončne zakladnice v vas (vaše podzavesti) ustvarjalno rešili katerikoli problem, ki se je oz. se bo pojavil na vaši življenjski poti.

Želim vam obilje vsega dobrega!

Robert Goreta

Sledite Robertu na Facebooku

847 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Naše partnerske strani

E-knjigarna

logo-srecna-retorika

sunwarrior

mimijumi