Robert Goreta: E-TEČAJ 7 KORAKOV DO BOGASTVA

Število strani: 15
Format: 21 x 30 cm (A4)

Vezava: je ni – e-knjiga
E-knjigo ti pošljem po e-pošti.

Cena: E-tečaj brezplačno dobiš za darilo ob nakupu katerekoli od naslednjih e-knjig:

Pomembno! E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, bereš jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisneš na tiskalniku.

UVOD

E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA je v letih 2006 in 2007 izhajal preko ene izmed mojih spletnih strani. Naročniki so e-tečaj dobivali tedensko v svoj e-poštni nabiralnik.

Od prejemnikov e-tečaja sem dobil številne zanimive povratne informacije. Od vseh pa je najbolj izstopalo e-poštno sporočilo nekega gospoda, ki je dejal, da je potem, ko je naredil vajo v 1. koraku, takoj naslednji dan dobil v poštni nabiralnik nepričakovan ček, in da je prišlo do nakupa izdelka, ki ga je prodajal. Na-ključ-je? 😉

Čudeži se v našem življenju začenjajo dogajati, ko spremenimo svojo vibracijo, ko začnemo zaupati vase in v to, da se brezmejna zakladnica nahaja znotraj nas.

Naj te omenjeni e-tečaj navdihne, da boš bolj začel verjeti vase, v svoje sposobnosti, talente … ter boš tako s pomočjo neskončne zakladnice v tebi (tvoje podzavesti) ustvarjalno rešil katerikoli problem, ki se je oz. se bo pojavil na tvoji življenjski poti.

Želim ti obilje vsega dobrega!

Robert Goreta