e-tecaj-bogastvo

E-tečaj 7 korakov do bogastva

Robert Goreta: E-TEČAJ 7 KORAKOV DO BOGASTVA

Število strani: 15
Format: 21 x 30 cm (A4)

Vezava: je ni – e-knjiga
E-knjigo ti pošljem po e-pošti.

Cena: E-tečaj brezplačno dobiš za darilo ob nakupu katerekoli od naslednjih e-knjig:

Pomembno! E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, bereš jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisneš na tiskalniku.

UVOD

E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA je v letih 2006 in 2007 izhajal preko ene izmed mojih spletnih strani. Naročniki so e-tečaj dobivali tedensko v svoj e-poštni nabiralnik.

Od prejemnikov e-tečaja sem dobil številne zanimive povratne informacije. Od vseh pa je najbolj izstopalo e-poštno sporočilo nekega gospoda, ki je dejal, da je potem, ko je naredil vajo v 1. koraku, takoj naslednji dan dobil v poštni nabiralnik nepričakovan ček, in da je prišlo do nakupa izdelka, ki ga je prodajal. Na-ključ-je? 😉

Čudeži se v našem življenju začenjajo dogajati, ko spremenimo svojo vibracijo, ko začnemo zaupati vase in v to, da se brezmejna zakladnica nahaja znotraj nas.

Naj te omenjeni e-tečaj navdihne, da boš bolj začel verjeti vase, v svoje sposobnosti, talente … ter boš tako s pomočjo neskončne zakladnice v tebi (tvoje podzavesti) ustvarjalno rešil katerikoli problem, ki se je oz. se bo pojavil na tvoji življenjski poti.

Želim ti obilje vsega dobrega!

Robert Goreta

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika